Wednesday, 22 June 2011

Nuffnang & YMads

Status Glitterati gua telah dilucutkan oleh Nuffnang. Gua heran jugak apa kes gua kena turun jawatan. Bila jadi macam tu, gua pun bengang la. Sama bengang macam Mail Lambung. Cuma gua belum nak contact Mail Lambung je untuk settlekan. Gua check dulu kat Nuffnang. Rupa rupanya, gua tak boleh letak iklan lain yang register kat mana mana dari Asia Tenggara. Gua suspect mesti iklan dari BlueAds. Gua pun try la removed iklan BlueAds tu semua. Still gua belum dinaikkan ke pangkat Glitterati tu balik. Pastu gua tanya la kat Pak Cik Google asal usul iklan YMads pulak. Mana la tau kot kalau kalau YMads pun sama dari Asia Tenggara jugak. Sah!!!....YMads register kat Zimbabwe. Maknanya gua kena tunggu paling cepat pun lagi 4 hari untuk gua tau pangkat gua naik balik ke Glitterati atau tak.

Tapi gua tak boleh tunggu sebab gua nak PING Blog gua kat innit.nuffnang.com.my. Gua try la 'jual' tiket kat Nuffnang. Tapi Nuffnang bukan boleh bagi jawapan time tu jugak. Biasalah kan...Nuffnang pun banyak keja lain nak buat selain nak jawab soalan gua yang dah terkantoi ni. Nak tak nak, kena la tunggu jugak lagi 4 hari paling cepat pun....Tapi kalau boleh gua harap Nuffnang dapat settlekan cepat cepat selepas baca post gua ni...itu pun kalau Nuffnang baca la blog gua ni...

1 comments:

blogger + advertiser = money + happy --> www.nufftag.com

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More