Tuesday, 19 July 2011

Tiket Loudness Live In Kuala Lumpur

Gua rasa ramai peminat-peminat muzik rock skang ni tengah berdebar-debar tunggu hari untuk enjoy Konsert Loudness Live In Kuala Lumpur. Mungkin juga sama macam rasa berdebar masa tunggu wife melahirkan anak pertama...hehehe...Pada semua peminat Loudness, tiket dijual online kat www.ticketpro.com.my. Lu orang boleh click gambar kat bawah untuk terus ke website TicketPro.


Klik Gambar utk besarkan.

Kat area tu pun ada mat/minah rempit lepak, tapi tak menang hadianh macam ni pun...
Layan music video kat sini, music video Loudness ada ke tak?..tak tau la ....

Tak berapa lama je lagi. Hari ni dah 20 July. Konsert Loudness 24 July, Ahad. Sehari lepas Team Malaysia vs. Singapore kat Stadium Jalan Besar Singapore. Memang weekend ni enjoy la. Tapi sebelum tu gua nak bagitau lu orang boleh pegi jalan jalan kat CHina dengan RM99 je!!! Jangan tak percaya...

Gua nak kongsi satu grafiti pasal konsert Loudness Live In Kuala Lumpur. Gua jumpa grafiti ni lastweek kat Wangsa Maju dekat dengan Carrefour. Masa tu gua hantar wife gua pi check up kat Naluri Medical Centre. Gua salute dengan artis grafiti ni. Memang cun. Gua perasan grafiti Loudness kat wall tu memang selalu update. Memang cun. Gua letak gambar yang gua copy dari Facebook page muzikrock sebab masa gua jumpa grafiti tu gua tak bawak kamera. Kira ok la at least muzikrock share kat Facebook page diorang.

Gua ter'persona'...
Khas untuk awek-awek sebelum & selepas layan Konsert Loudness
Contact Lense RM80k untuk Suzuki Alto???
Tinted Kereta Secara Online???
Burger Online pun ada???

3 comments:

budak2 sekarang pandai tapi salah guna.. kalau grafitti tu buat dekat tempat yg betul mesti cool

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or submit your blog postings to be part of the big collection.

mimie-gua rasa takde masalah diorg bikin grafiti kat situ...

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More